Lusti Lastepood


  Korv

Mänguasjad, E-pood

Lego Education Coding Express



Loov, intuitiivne ja koostööd toetav komplekt, mis aitab lastel õppida programmeerimise ja 21. sajandi oskusi!Koolieelikutele mõeldud Coding Express rongikomplektiga saab erinevate teemade kaudu märkamatult edasi anda programmeerimise algoskusi, näiteks käsujadade loomist, tsüklite määramist ja tingimuslauseid. Komplektis on 234 LEGO DUPLO klotsi, sh: • Üks värvianduri, mootori, heli ja valgustusega varustatud „Lükka ja Sõida“ rong; • 10 värvilist aktiivklotsi rööbastele asetamiseks, millega saab signaali anda, tulesid sisse ja välja lülitada, peatuda ja tankida, suunda muuta ja rongi peatada. • 2 raudteelülitit; • 3,8 m mänguraudteed üleminekute ja peatustega; • 5 liiklusmärki. Vanusele 2-5 aastat. Karbi suurus 48*58,2*17 cm

Hind: 246,00€
Kood: L-45025



Progerongi komplekti kasutamist toetab eestikeelne õpetajajuhend, 5 tegevuskaarti „Hakkame pihta“, Sissejuhatav materjal, kus on täielik ülevaade Coding Expressi lahendusest, rakendusest, ehituskaartidest ning sellest, kuidas rongimootorit käivitada ja kust õpetajajuhendit alla laadida.
Tasuta Coding Expressi rakendus, kus on 4 temaatilist tegevust: reisid, tähemärgid, muusika ja matemaatika. Rakenduse saab App Store‘ist ja Google Playst alla laadida.

Juhendid leiad https://education.lego.com/preschool

Lühike reklaamvideo Coding Expressist.

dpd
dpd
lastekas.ee
© Lusti Lastepood / OÜ Kodukliima 2018